Inloggen

Zorg, begeleiding en ondersteuning

Voor alle zorg die u nodig heeft, kunt u bij Agimus terecht. Indien noodzakelijk starten wij op de dag van uw aanmelding de zorg. Wij hebben altijd specialistische, ervaren en gedreven zorgverleners die u bijstaan en u en uw omgeving helpen waar nodig. Wij zijn er op minder moeilijke en moeilijke momenten. U kunt op zorg van Agimus rekenen. Dag en nacht.

Begeleiding

Begeleiding

De regie in eigen handen en u zelfstandig redden.... De regie in eigen handen en u zelfstandig redden. Dat is wat u wilt. Soms is dat even niet mogelijk. Dan begeleidt Agimus. Samen zoeken we naar passende oplossingen. We kijken wat u kan en ondersteunen bij wat u nodig heeft. Is het zinvol om gezin, familie of andere instanties erbij te betrekken, doen we dat. Agimus thuiszorgt voor u en samen werken we aan hetzelfde doel: zoveel mogelijk grip op uw leven. Want zo hoort het.

Boodschappendienst

Boodschappendienst

Het kan gebeuren dat u, bijvoorbeeld na een... Het kan gebeuren dat u, bijvoorbeeld na een ongeval, moeilijk het huis uit kan en niemand heeft om op terug te kunnen vallen. Ook het klimmen van de jaren kan een reden zijn dat u lastig aan uw boodschappen kunt komen. Agimus helpt. Wij overleggen en kijken wat u nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat het op tijd in huis is. Ook medicijnen ophalen of begeleiding naar een ziekenhuisbezoek: alles is mogelijk met de Agimus boodschappendienst.

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Hulp bij het huishouden heeft u waarschijnlijk... Hulp bij het huishouden heeft u waarschijnlijk als eerste nodig, wanneer de jaren gaan tellen. Er wordt op deze zorg door de verschillende gemeenten bezuinigd maar het is nog steeds mogelijk om huishoudelijke hulp toegewezen te krijgen. We gaan aan de slag en houden samen met u uw huis schoon en fris. Ook wanneer uw gemeente huishoudelijke hulp deels of niet meer vergoedt, kunt u bij Agimus terecht. Omdat Agimus graag voor u thuiszorgt.

Palliatieve zorg

Palliatieve zorg

Het moment kan komen dat behandeling van ziekte... Het moment kan komen dat behandeling van ziekte niet meer mogelijk is en curatieve zorg over gaat in palliatieve en terminale zorg. Wanneer het zover is, is het belangrijk om passende zorg en begeleiding voor handen te hebben. Agimus heeft verpleegkundigen gespecialisserd in het verlenen van palliatieve en terminale zorg met relevante ervaring. Zij weten deze periode tot een zo aangenaam mogelijke tijd te maken en nemen de noodzakelijke maatregelen in overleg met huisarts of specialist. Agimus thuiszorgt optimaal. U kunt altijd op ons rekenen.

Pedicure, manicure, kapper

Pedicure, manicure, kapper

Een bezoek aan de pedicure, manicure of de kapper... Een bezoek aan de pedicure, manicure of de kapper maken een ander mens van je. Wanneer je er verzorgd uitziet, is het leven leuker en voel u zich prettiger. Soms is het lastig om deze professionals te bezoeken. Agimus lost het op, we komen naar u toe. Thuis verzorgen we u tot in de puntjes. Dat hoeft niet bij pedicure, manicure of de kapper te blijven. Vertel waar u behoefte aan heeft. Agimus zorgt ervoor.

Personenalarmering

Personenalarmering

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk zelfstandig... Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Wij snappen dat. Maar met het klimmen van de jaren of bij chronische ongemakken is het een geruststelling wanneer u dag en nacht kunt terugvallen op hulp als u dat nodig heeft. Dat is Agimus Personenalarmering. Met een druk op de knop zijn we er snel. Een veilig gevoel.

Verzorging

Verzorging

Opstaan, aankleden, douchen, het zijn alledaagse... Opstaan, aankleden, douchen, het zijn alledaagse dingen die steeds lastiger gaan. U voelt zich prima, maar de jaren gaan tellen of uw lichaam werkt wat minder mee. Dan thuiszorgt Agimus voor u. Onze professionele en gekwalificeerde verzorgenden kennen u én uw buurt. Een vast wijkteam is er voor u en we weten hoe u het graag hebben wil. Alles gaat in overleg met u. Zo maken we het zo comfortabel mogelijk.  Zoals het hoort.

Verpleging

Verpleging

U heeft verpleging nodig, maar bent toch het... U heeft verpleging nodig, maar bent toch het liefst thuis. Dan thuizorgt Agimus. Wij bieden professionele en gekwalificeerde wijkverpleegkundige hulp, zodat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven. Een team van verpleegkundigen zorgt voor u, als het nodig is dag en nacht. In overleg met u en uw omgeving regisseren we de zorg. We houden contact met specialist, huisarts en apotheek en begeleiden uw mantelzorgers. Verplegen is meer dan ons vak. We zien het als een roeping.

Onze cliënten aan het woord

"Bij Agimus halen ze het maximale uit de zorgverlening naar de cliënt toe." Mevrouw Weessies
"Bij Agimus hebben ze respect voor de levensovertuiging van de cliënt. Dit nemen ze mee in de omgang " Mevrouw Eisema
"Agimus is heel gemoedelijk. Ik ben blij dat ik erbij ben." Mevrouw Tamminga