Inloggen

Snel contact met Agimus

Wij geloven dat de zorg dicht bij u moet worden georganiseerd. Daarom bij Agimus kleine teams en persoonlijk contact. U kunt ons makkelijk en snel bereiken en we gaan direct voor u aan het werkt. Ook dat bedoelen we met Agimus thuiszorgt voor u.

Thuis in groningen

Agimus levert al een aantal jaren naar volle tevredenheid zorg in heel Groningen. We doen het graag en goed. In Groningen kunt u bij Agimus terecht voor hulp bij het huishouden, verzorging, verpleging, begeleiding en om allerlei ondersteunende diensten als hulp bij financiele problemen en voor het doen van boodschappen. Wij zijn er voor u.

Thuis in friesland

Het succes van onze zorg in Groningen heeft ook geleid tot vragen uit Friesland. Daar verlenen we vanaf begin 2015 dan ook volop zorg. Iedereen die hulp, begleiding, verzorging of verpleging nodig heeft, kan voor de zorg van Agimus kiezen. Een telefoontje is voldoende om snel zorg van Agimus te krijgen. Agimus thuiszorgt voor u.

THuis in drenthe

Steeds meer mensen die hulp thuis nodig hebben willen kunnen genieten van de persoonlijke en zorgvuldige hulp van Agimus. Daarom hebben we onze dienstverlening uitgebreid naar de kop van Drenthe.
Binnenkort openen we een lokale vestiging maar tot die tijd belt u met ons centrale nummer: 050 312 50 22.